Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Pokorni pojas upišite peskarenje mašina

Pokorni pojas upišite peskarenje mašina

Upucao pucnjavu na mašinu, garaža oprema, farba sobu proizvođača / dobavljača u Kini, koji nudi ekonomičan Bojanka But prevrnuti hitac tip pojas-Blasting mašina, dva Post hidraulične auto ukine, i tako dalje.

Features
GN, SNB gumeni stazi hitac miniranje mašina boravili peskarenje pogodak pucnjavu na mašinu, upucao pucnjavu na skupštini, ljuspice cirkulaciju sistem za prečišćavanje, automatsko hranjenje sistema (opcionalno), praćenje sistem, sistem za uklanjanje prašine i električna kontrola, (molim vas pogledajte program ukupna cifra) itd.
Hitac u magacinu nakon prethodno utvrđenim brojne artefakte dodao, pneumatski vrata automatski isključi, mašina pokreće, na workpiece je podstaknut bubanj početi okretanje i peskarenje velike brzine projektila bacaju ga u obliku ventilator zraka jednako naspram workpiece površine. Projektil koji su izbacili iz rupe i peska na stazi, uliva se u dnu pužni transporter, transporter unutar lift, lift je spomenuo za razdvajanje za odvajanje. Dasti gasa iz ventilator da usisaju prašine za filtriranje, u čist vazduh u atmosferu, vazduh-čišćenje prašine padne u dnu okvira za precipitator prašinu, korisnik može povremeno obrišite. Otpadom pesak otpušten iz cevi otpad mogu ponovo koristiti. Mix pilulu pesak iz cevi nazad u komoru telo se oporavio, razdvojene i onda se odvoji recikliranje; Иista projektil kod kapije u pilulu za pogodak, odmah ih raznesi i poliranje radnog komada.

Oprema i delovi opis
Aparat se sastoji od čišćenje komoru, odmah ih raznesi, pneumatski podizanje vrata, regulaciju gasa za kuglice, sistem za kontrolu gasa, istovara automatski sistem, dizalica, kompresor vijak, odvajanje sistema, elektro-sistem i druge komponente.
3GN、SNB、GN20X pripadaju gumeni Praćenje serije, GN20G、GN40G pripadaju čelične series。 stazi
3GN-I、SNB-ja su Automatska vrata serije,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 su sva automatska vrata series、automatic hranjenja serije.


Hot Tags: prevrnuti pojas tip peskarenje mašina, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.