Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Armaturna mreža pojas eksplozije mašina

Žica Mesh pojas tip kontinuirane proizvodnje hitac pucnjavu na mašinu su dizajnirani da ponudi visoku proizvodnju čišćenje raznih dijelova i na probe. Oni pružaju rešenje smanjuje troškove za grupno čišćenje

Features

Žica Mesh pojas tip kontinuirane proizvodnje hitac pucnjavu na mašinu su dizajnirani da ponudi visoku proizvodnju čišćenje raznih dijelova i na probe. Oni pružaju rešenje smanjuje troškove za grupno čišćenje, deburring, descaling, decoring i peening širok asortiman proizvoda.

Oprema: Žica Mesh Transporter trakasti, eksplozija komora eksplozije točak, abrazivni za reciklaћu sistem, znak za razdvajanje, prašine kolektora, digitalne kontrolne table, itd.

Dizajn i redosled operacija

Delovi postavljani na žicu mrežica Transporter trakasti neprekidno prolaze kroz predvorju abrazivni cvrsto stavka u eksploziji komoru.

"Količina" i "položaj eksplozije točkovi u kombinaciji sa točak konjskih snaga eksplozije određuju čišćenje kapaciteta i proizvodnih mogućnosti ovog računara. Eksplozija točkovi osigura potpunu pokrivenost i čišćenje svakog ugla.

Delovi su eksplozije očistio eksplozije komoru u prolazu, a zatim izađite iz kroz niz foke u hodniku izlazak.

Žica mrežica pojas hitac, odmah ih raznesi mašina se uglavnom koristi za automobil, aerodinamika železničke i drugih mašina proizvodne industrije, posebno pogodan za površine na zidovima tanka Gvozdeni na probe ili aluminijuma na probe i druge male uloge. Može se koristiti za mašinski delove peskarenje ojačati.

Neto pojas pucanj eksplozija mašina će držanje na konvejer zatvorenih čeličnu komoru uz neto transportni sistem, koristi velike brzine rotirajućeg eksplozije točak motor da napravim snimke rastura po površini konvejer, tako da postignu čišćenje rezultat je. To je jedna vrsta hitac, odmah ih raznesi opremu za disk oblik na probe kovanja, strukturu i tako dalje.

1. neto pojas struktura, neto bude; t obrade brzina je učestalost kontrola, više uniformu Peskarenje, veći efekat čišćenja

2. čeličnih neto pojas, slag kože lako se curenje, radijacija toplote od workpiece je glupan, koji može da ostvari efektivno čišćenje visoko-temperaturni konvejer

3. sistem za prečišćavanje hitaca materijalne cirkulaciju usvaja višak pitomija zavesa punom multi-razred winnowing za razdvajanje i posebno od poliestera jezgra red lift pojas da ostvari odvajanje i recikliranje snimaka.

4. eksplozija komora equips sa Višeslojna zaptivanje zavesa koje mogu da ispune uslov za različite konvejer. Hitac eksplozija prašine uklanjanje sistem koristi impuls sigurnosne poravnanja kertridž prašine kolektora, rezultat uklanjanja prašina je dobra i usluge život se produži.

Neto dokaza hitac, odmah ih raznesi mašina se uglavnom koristi za automobil, aerodinamika železničke i drugih mašina proizvodne industrije, posebno pogodan za površine na zidovima tanka Gvozdeni na probe ili aluminijum na probe i druge male uloge. Može se koristiti za mašinski delove peskarenje ojačati.

1. čelična žica mrežica točak kontinuirani pogodak Blaster je odličan za korektna, kompletan i neprekidnim pucnjavu na tretman ravan kao i glomaznom i veoma složene komponente.

2. sa 4 ili 8 snažne eksplozije točkovima, postavljen oko kućišta (vertikalno i horizontalno sklon), takođe je moguće postupati veoma kompleksan komponenti koje su "džepove" ili teško postići oblastima.

3. visoko nose-otporne žice mrežica pojas, sa napetost korekcije, pruža deo transport.

4. poseban pojas vodi omogućava niže turbine miniramo samo kroz jedan pojas poziciju, što znači da bilo koji prekrivanje je sveden na minimum.

Žica mrežica pojas tip, odmah ih raznesi mašina koristi

· Deflashing

· Descaling

· Profilisanje

· Površina dovršenja

ModelQWD60QWD80QWD100QWD120
Širina pojasa600mm800mm1000mm1200mm
Eksplozija brzine0.5-4m/min0.5-4m/min0.5-4m/min0.5-4m/min
Peskarenje kapaciteta4x120kg/min4x120kg/min4x180kg/min4x250kg/minHot Tags: Armaturna mreža pojas eksplozije mašina, prebacim mrežica konvejer pogodak eksplozije mašina, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.